SPRINGER

SCHOOLFOTOGRAFIE

KINDERDAGVERBLIJVEN

KENNISMAKING EN PLANNING

Als u erin geïnteresseerd bent ons als uw schoolfotograaf uit te nodigen  (leuk 🙂 ) en ons contacteert, dan verloopt het verdere proces doorgaans als volgt:

Iemand van onze afdeling Schoolondersteuning neemt samen met u allereerst alle wensen door. 

Vaak gebeurt dat telefonisch, maar als u er prijs op stelt dan komen we ook graag even langs. Dit biedt tevens de mogelijkheid om de fotolocatie(‘s) even te bekijken; handig voor de voorbereiding van de fotograaf.

Samen met u maken we een planning. We proberen de fotografie in een zo kort mogelijke tijd te laten plaatsvinden, maar de ervaring leert dat zeker kleine kinderen even wat tijd nodig hebben om los te komen.

Onze fotografen zijn geduldig en zijn tegelijkertijd alert op mooie, leuke momenten. 

Springer Schoolfotografie collage stroke center 72

DE FOTOGRAFIE

Op de dag zelf zijn we altijd al vroeg aanwezig om alles -licht, compositie, techniek- ruim voor de eerste foto paraat te hebben.

We maken minstens 4 à 5 verschillende foto’s van elk kind; ten voeten uit, close-up, een half-totaal.. Zo is er later veel te kiezen, qua moment, compositie en gezichtsuitdrukking.

Als het laatste kind ook mooi geportretteerd is worden er vaak groepsfoto’s gemaakt. Soms gebeurt dat binnen, maar vaak ook buiten.
Omdat we bij de fotografie gebruik maken van een app, waarin alle namen van te voren zijn ingevoerd verloopt alles heel vlot.

Door deze soepele workflow wordt foto’s maken een feestje!

BESTELLEN EN VERSTUREN​

Wij bekijken alle gemaakte foto’s en maken een uitgebreide selectie van de leukste foto’s, vaak 4 tot 6 foto’s per leerling. Deze zetten we online. Ze kunnen bekeken en besteld worden m.b.v. de inlogcode die we na een aantal dagen toesturen.

De kinderen en hun ouders hebben keuze uit enorm veel formaten prints en uit allerlei producten waarop de foto’s afgedrukt kunnen worden.

Bestellen gaat eenvoudig via de site van Oypo, ons partnerbedrijf dat de afdrukken en fotoproducten maakt en verstuurt. Fotoafdrukken en producten worden doorgaans al binnen 3 dagen verstuurd, een canvas duurt ongeveer een week.

 

 

Schoolfoto_Schoolfotografie_schoolfotograaf_Springer_Schoolfotografie

PRESENTJES

Als dank voor de gastvrijheid hebben we meerdere leuke cadeaus voor de instelling.

-Het kinderdagverblijf krijgt fraaie groepsportretten cadeau.

-Teamleden krijgen allemaal een mooie print van een zelf te kiezen foto!